De ce verde ?

Despre noi

Se spune că atunci când vrei să cunoști un oraș, trebuie să îl străbați la pas pentru a-i descoperi frumusețea. Doar că așezările moderne sunt tot mai mari, mai pline de locuri încărcate de farmec și istorie care trebuie vizitate. Astfel, dacă vreți să descoperiți un oraș de-a lungul unui weekend sau într-o minivacanță, nu vă puteți limita la plimbări lungi și obositoare.

Trebuie să fiți mobili, să vă deplasați repede și comod prin labirintul de străzi ca să ajungeți în cât mai multe locuri. Iar pentru asta vă invităm să folosiți tehnologia verde și să alegeți cea mai la îndemână soluție: închirierea unei mașini electrice. Datorită flexibilității oferite de aceasta veți putea să străbateți distanțe  mari în cel mai scurt timp fară stresul combustibilului.

De ce să închiriezi o mașină electrică

Autoturismele cu motor electric ies în evidență prin avantajele pe care le oferă celor care le folosesc. O astfel de mașină este:

Silențioasă și comodă

motorul ”tăcut” al unei mașini electrice crește gradul de confort atât al șoferului, cât și al celorlalți participanți la trafic. În plus, cei care dețin un autoturism ecologic susțin că acesta este mai ușor de condus decât un vehicul clasic.

Prietenoasă cu mediul

poluarea este redusă în proporție de 100% datorită motorului electric al unui astfel de autovehicul care funcționează ca un circuit închis, astfel că mașinile electrice nu emit gaze poluante.

Fiabilă

echipată cu sisteme moderne, o mașină electrică este ușor de întreținut, iar defecțiunile sunt mult mai rare.Bateriile folosite pentru mașinile electrice sunt din ce în ce mai performante si rezistente.

Economică

folosirea unei mașini electrice îți aduce beneficii pe toate părțile reducând costurile substanțial aceasta presupune costuri de încărcare care sunt de 4-6 ori mai reduse față de vehiculele clasice.

Mașina electrică, simbolul ”orașelor verzi”

Toate aceste calități au transformat mașina electrică într-o prezență tot mai vizibilă pe străzile marilor orașe ale lumii, unde reducerea poluării și grija față de mediu sunt ridicate la rang de lege.

De exemplu, autoritățile din Amsterdam și-au propus ca până în 2030 prin capitala olandeză să circule doar mașini eco. Între timp, aproape 60% din toate autovehiculele înmatriculate în luna martie 2019 în Norvegia au fost mașini complet electrice.

Iar ca imaginea să fie completă, trebuie remarcat faptul că și James Bond, celebrul spion 007, va conduce, în filmul ce va fi lansat în 2020, o mașină electrică.

Autoturismele electrice vor putea fi închiriate și în Oradea

Un oraș în continuă dezvoltare, în care numărul turiștilor a ajuns să-l egaleze pe cel al locuitorilor orașului. În plus, în municipiu se amenajează zeci de stații de încărcare, iar interesul pentru mediu este evidențat prin titlul de ”capitală verde a României! primit de Oradea acum câțiva ani.

Orașul devenit Capitala Art Nouveau a României merită un astfel de serviciu premium.